acesori    

Comunicate de presa si evenimente pe tema acesori

 • acesori. Ntho

  acesori

  Cluj - Napoca, Cluj - 28 martie 2011

  Comunicat de FSP GLOBAL SRL

  NITHO, brand-ul italian producator de accesorii pentru jocuri video, comunica deschiderea unui nou branch international, NITHO ROMANIA, dupa SUA, Germania, tarile nordice, Italia, China si Hong Kong. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jocuri , games , acesori

  Vezi toate comunicatele de presa despre acesori

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul acesori.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la acesori. Informatiile despre acesori cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul acesori, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la acesori, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.