Conferinta de presa Cetelem IFN SA

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Timisoara

Organizator: Cetelem IFN SA

Cetelem IFN SA va invita la conferinta de presa care marcheaza finalizarea implementarii liniilor traditionale de business ale companiei. Programul va cuprinde si prezentarea celor mai importante rezultate financiare din primul trimestru al anului curent.

Evenimentul va avea loc marti, 29 mai 2007, ora 10,30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Timisoara.

Din partea Cetelem Romania vor lua cuvantul:

Phillippe Foursy, Director General
Daniel Boaje, Director General Adjunct

Va asteptam si va rugam sa ne confirmati participarea la:Dana Oancea
Achelis & Partner Public Relations
Tel. 021-4120214, mobil 0722-964382
dana.oancea@achelis.com

Despre ACHELIS & PARTNER PUBLIC RELATIONS

Despre organizatori

Achelis & Partner Public Relations este o agentie de consultanta in comunicare, ce ofera servicii full service de relatii publice din 1999. Seminarii si training-uri, dezbateri publice si intalniri informale, actiuni de promovare a bunelor practici in comunicarea de afaceri sunt cateva dintre activitatile desfasurate in acest scop. Agentia este membra fondatoare a fundatiei Forum for International Communications, organizatoare pentru al cincilea an consecutiv a Saptamanii PR-ului Romanesc, un proiect pe termen lung, avand ca obiective principale impunerea unor standarde occidentale de performanta si de bune practici in industria autohtona de PR.

Forum for International Communications este o organizatie non-guvernamentala care isi propune sa imbunatateasca standardele profesiei de relatii publice. Incepand din 2003, fundatia organizeaza Gala Excelentei in Relatii Publice, impus drept cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania. In martie 2006, fundatia a initiat programul CSR Romania cu scopul de a promova bunele practici in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste.

Participare: Intrare libera