Este Romania pregatita sa produca piese Mercedes Clasa S?

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in Auto

Componente ale unor marci auto de top se vor produce in Romania intrucat principalul lor furnizor de sisteme de iluminare, Automotive Lighting (AL), doreste sa se extinda in Europa de Est. Compania internationala cauta in tara furnizori care pot indeplini exigentele cerute de marcile auto de top. Standardele de calitate foarte ridicate si competitivitatea productiei sunt cerinte obligatorii pentru producatorii de renume din industria auto.

Este Romania pregatita sa produca piese Mercedes Clasa S?

„Criteriile care stau la baza selectiei partenerilor nostri in Romania sunt strict legate de managementul calitatii si de eficienta productiei. Am gasit pe piata firme cu un real potential in acest sens. In mod evident, Romania a facut progrese remarcabile pentru a se alinia la standardele pietei mondiale. Din acest motiv, consideram ca aici exista firme care pot raspunde exigentelor de calitate foarte ridicate ale clientilor nostri Mercedes si BMW” a precizat Stephane Vedie, manager in AL.


Despre Achelis & Partner Public Relations

Informatii despre Automotive Lighting

Automotive Lighting este unul din cei mai importanti producatori internationali de sisteme de iluminare auto. Compania a fost fondata in 1999 prin joint venture dintre Magneti Morelli si Bosch. In momentul de fata, Automotive Lighting este prezenta in 13 tari din Europa, America si Asia avand in portofoliu companiile BMW, Mercedes, Peugeot, Fiat si Volkswagen. Printre tehnologiile de varf introduse pe piata auto pentru prima data de Automotive Lighting se numara sistemele de iluminare „nightvision”, LED precum si cele cu xenon si cu o curbura dinamica.

Persoana de contact:
Achelis & Partner Public Relations: Corina Buzoianu, corina.buzoianu@achelis.com
Tel: 021-4120214
corina.buzoianu@achelis.com