Evaluation - Proving the PR success, un training cu Louis Williams

BUCURESTI - 13 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Achelis & Partner Public Relations organizeaza in perioada 26-27 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Brasov, training-ul Evaluation - Proving the PR success.

Evaluation - Proving the PR success, un training cu Louis Williams

Trainer-ul modulului este Louis Williams, presedintele departamentului de cercetare al Institute of PR SUA si presedinte al L.C. Williams & Associates, una dintre cele mai insemnate agentii de relatii Publice din Chicago. Inainte de a fonda LCWA, Lou a fost prim vice-presedinte al agentiei internationale de relatii publice Hill & Knowlton, Inc (H&K), unde, pe langa gestionarea activitatii de comunicare pentru un numar mare de clienti, a condus divizia nationala responsabila de comunicarea cu angajatii, cu studiile de audit si cu programele de cercetare. Este autorul lucrarii Communication Research, Measurement and Evaluation: A Practical Guide for Communicators. A fost presedintele International Association of Business Communicators (IABC) si a primit cea mai inalta distinctie pe care organizatia o ofera unui membru.

Trainingul subliniaza aspectele relevante ale cercetarii, planificarii si evaluarii in PR si furnizeaza participantilor metodologii care asigura relevanta segmentarii publicului tinta si care permit stabilirea unor obiective realiste, cu rezultate masurabile.

Din agenda seminarului amintim:

- evaluarea rezultatelor activitatilor de PR si a efectelor comunicarii (PR outputs, outtakes, outcomes)
- stabilirea unor obiective masurabile, analiza media, masurarea impactului activitatii de PR in spatiul virtual (ex. blogs)
- retelele sociale de comunicare - noile 'sperietori' in comunicarea de masa: Ce sunt aceste retele? Cat sunt ele de importante pentru omul de PR? Cum pot fi ele evaluate?
- eficacitatea activitatii de PR vs eficacitatea publicitatii platite
- tehnici de implementare a metodelor de evaluare la nivel intern
- discutii de tip focus grup - relevanta lor pentru profesionistul de PR: despre oportunitatea lor, despre dezavantajele lor, despre dificultatile de interpretare

Modulul se adreseaza atat specialistilor de relatii publice din companii, cat si consultantilor din agentiile de PR.

Seminarul este intensiv si pune accent pe interactivitate, studiile de caz si situatiile concrete reprezentand elementele centrale ale prezentarilor.

Agenda seminarului este disponibila pe www.achelis.com. Pentru inscriere, accesati www.achelis.com, sectiunea Training.

Taxa de participare pentru cele 2 zile de curs este de 520 € plus TVA. Sunt incluse toate cheltuielile aferente: materialele de curs, masa de pranz si pauzele de cafea.


Tot in luna mai se desfasora training-ul 'Developing Creativity for Public Relations' cu profesorul si practicianul britanic Tony Meehan (19-20 Mai, Marriott). Pentru detalii, accesati www.achelis.com
Despre Achelis & Partner Public Relations

Achelis & Partner Public Relations este o agentie de consultanta in comunicare, ce ofera servicii full service de relatii publice din 1999. Seminarii si training-uri, dezbateri publice si intalniri informale, actiuni de promovare a bunelor practici in comunicarea de afaceri sunt cateva dintre activitatile desfasurate in acest scop. Agentia este membra fondatoare a fundatiei Forum for International Communications, organizatoare pentru al cincilea an consecutiv a Saptamanii PR-ului Romanesc, un proiect pe termen lung, avand ca obiective principale impunerea unor standarde occidentale de performanta si de bune practici in industria autohtona de PR.
Pentru informatii suplimetare, ne puteti contacta la dana.oancea@achelis.com sau la tel. 021-4120214, 0722-964382.
dana.oancea@achelis.com