GLL si Vodafone Romania semneaza un contract de inchiriere a spatiilor de birouri pe termen lung

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

GLL, companie de Real Estate cu sediul principal la München, anunta un bilant pozitiv al operatiunilor derulate in Romania.

GLL si Vodafone Romania semneaza un contract de inchiriere a spatiilor de birouri pe termen lung

Compania achizitiona in vara anului 2006 centrul de afaceri din Piata Charles de Gaulle prin fondul de investitii luxemburghez Accesion Fund, tranzactia constituind la vremea aceea recordul anului pe piata imobiliara. In urma cu cateva zile, GLL a semnat cu Vodafone Romania la etajul 17 al cladirii Charles-de-Gaulle-Plaza un contract pe termen lung, prin care prelungeste inchirierea spatiilor actuale de birouri utilizate de Vodafone. Vodafone isi desfasoara activitatea pe 6 etaje ale cladirii si va marca acest lucru printr-o reclama luminoasa aplasata pe acoperisul imobilului.

GLL Real Estate are in portofoliu si alte 2 obiecte imobiliare de birouri, investitii realizate prin intermediul fondului de investitii imobiliare EU Accession Fund, fond administrat de GLL. Compania are planuri sa-si extinda portofoliu in viitorul apropiat.

Despre Achelis & Partner Public Relations

Fondurile de investitii administrate de GLL cuprind active imobiliare din Europa de Vest, Europa Centrala si de Est, Statele Unite ale Americii si America Latina. Valoarea acestor imobile este estimata la 3 Miliarde de Euro. Fondul de investitii 'Accession Fund' investeste pe pietele imobiliare din Europa Centrala si de Est, cu precadere in Romania, Polonia, Ungaria si Cehia. Investitorii in acest fond sunt fonduri de pensii, societati de asigurari si institutii de stat.
Contact
Dana Oancea
Achelis & Partner Public Relations
Tel. 0722964382 sau 021-4120214

dana.oancea@achelis.com

dana.oancea@achelis.com