Acont

Definitie Acont

1. Parte dintr-o suma de bani care se plateste inainte, drept garatie pentru indeplinirea unui contract incheiat, in special cel de vanzare-cumparare. 2. Suma platita anticipat drept garantie pentru livrarea de bunuri, executarea unor lucrari sau prestarea unor servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acont? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acont.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acont. Definitiile termenilor despre Acont cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acont, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acont.