Acoperire la termen

Definitie Acoperire la termen

O operatie financiara prin care un importator sau o banca se angajeaza sa plateasca o suma de bani la un anumit termen, si in acelasi timp sa imprumute aceeasi suma de bani cu acelasi termen de rambursare. Astfel, importatorul se apara de riscul pierderilor din diferentele de curs ce pot aparea in perioada de timp pana la termenul de plata, transferand acest risc pe seama imprumutatorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acoperire la termen? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acoperire la termen.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acoperire la termen. Definitiile termenilor despre Acoperire la termen cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acoperire la termen, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acoperire la termen.