Acoperire monetara

Definitie Acoperire monetara

Cantitatea de valori certe (aur, valute convertibile, alte active) detinuta in mod obligatoriu de catre bancile de emisiune si exprimata intr-un procent din suma totala a emisiunii de bancnote, cu scopul evitarii inflatiei prin excedent de moneda, respectiv mentinerea stabilitatii monetare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acoperire monetara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acoperire monetara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acoperire monetara. Definitiile termenilor despre Acoperire monetara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acoperire monetara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acoperire monetara.