Primavara este anotimpul perfect pentru a-ti repara acoperisul

BUCURESTI - 30 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Reparatii acoperisuri de orice natura

reparatii acoperisuri

reparatii acoperisuri

 

Lucrari de intretinere, modificari sau reparatii acoperisuri

Pe cat de important este un acoperis pentru o locuinta, pe atat de multa importanta trebuie sa i se acorde in timp. In functie de tipul de acoperis si materialul folosit pentru invelirea acestuia, trebuie realizate periodic lucrari de intretinere, de la vopsire la curatare de alge, muschi, noroi sau mizerie, la depistarea eventualelor scurgeri sau sparturi si inlocuire a tiglelor sau foliilor de tabla perforate.

Lucrarile de reparatii acoperisuri sau montaj de acoperis nou sunt operatiuni ce trebuiesc realizate cat mai repede si cu cat mai putine riscuri pentru cladire. Perioada cea mai potrivita este de la mijlocul primaverii pana la jumatatea toamnei, insa este utila si consultarea prognozei pentru a evita ploi sau vanturi puternice chiar la mijlocul lucrarii. Pentru a minimiza aceste riscuri, toate operatiunile premergatoare construtiei acoperisului, respectiv achizitia si pregatirea materialelor de constructii sau reparatii de acoperis trebuie sa fie finalizate astfel incat montarea propriu zisa a acoperisului sa se faca intr-un timp cat mai scurt.

Pentru lucrari de reparatii sau urgente privind acoperisul dumneavoastra, contactati-ne si vom evalua impreuna oportunitatea unor astfel de lucrari.

 

Pentru asta suntem noi; echipa Reparatii acoperisuri Bucuresti.

Pentru orice intrebare nu ezitati sa ne contactati: 0751359560 Florin

Despre Acoprest Trading Srl

Suntem o echipă mică, care oferă servicii profesionale pentru acoperișuri in București. Suntem pasionați în a ne asigura că clienții noștri primesc un serviciu profesionistcși eficient, de la primul contact până la ultima noastră zi de colaborare și dincolo...