Acord de cliring

Definitie Acord de cliring

Acord prin care se efectueaza compensarea datoriilor reciproce fara valuta efectiva sau aur, indiferent de provenienta comerciala sau financiara a acestor datorii. Vezi si Compensare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acord de cliring? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acord de cliring.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acord de cliring. Definitiile termenilor despre Acord de cliring cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acord de cliring, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acord de cliring.