Eveniment cu specific britanic organizat pentru a susține proiectul 023: Training pentru toți educatorii din România

BUCURESTI - 28 iunie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, CSR

Sâmbătă, 25 iunie, peste 100 de copii și părinți au ales să petreacă o dupa-amiază veselă și colorată în cadrul unui eveniment cu specific britanic - Great British Garden Party), organizat în curtea grădiniței ACORNS Nursery, din București. Împreună au reușit să strângă 2335 lei, bani care vor fi redirecționați către proiectul de educație timpurie 023: Training pentru toți educatorii din România.

Eveniment cu specific britanic organizat pentru a susține proiectul 023: Training pentru toți educatorii din România

Evenimentul cu specific britanic organizat de către grădinița Acorns Nursery a fost dedicat familiei, având drept temă sărbătorirea celor 90 de ani împliniți de Regina Elisabeta a II – a. Au fost pregătite activități speciale pentru copiii și părinții de toate vârstele, participanții au putut cumpara carti pentru copii de la Usborne, inghetata de la masina cu Inghetata,  au degustat dulciuri fără zahăr de la Delicios de la Anita și bere cu specific britanic oferită de The Craft Beer and Home Brew Store. De asemenea, sau bucurat să concureze pentru medaliile Acorns Champion, au cumpărat bilete la tombola organizată special cu această ocazie și nu în ultimul rând au savurat un autentic prânz britanic. Banii strânși au fost colectați din vânzarea biletelor de intrare la eveniment, din vânzarea biletelor unei tombole cu premii oferite de sponsorii evenimentului și din diverse activități din cadrul Great British Garden Party. Un eveniment distractiv și dinamic, care adună în jurul său comunitatea britancă, un eveniment aflat deja la a 4 a ediție, care în acest an sprijină nevoile educatorilor din România și implicit ale copiilor, prin alaturarea sa proiectului „023 Training pentru toți educatorii din România”. Evenimentul a fost susținut de British Romanian Chamber of Commerce, The Diplomat și Ambasada Marii Britanii în România, iar sponsorii care s-au alăturat cauzei susținute de Acorns în cadrul tombolei caritabile au fost Athenee Palace Hilton, The Beer Shop, London Tailors, The London Street Atelier, Cafe Plus, English Home, Maruca, Maya’s Amazing Bookland, Edelweiss Center. 

Despre Acorns British Style Nursery

Având la bază valori precum Grija, Responsabilitatea și Identitatea, ACORNS Nursery a creat în cei peste 10 ani de activitate o platformă de servicii integrate de educație preșcolară dedicată copilului, educatorului, părintelui și comunității