Acreditiv documentar

Definitie Acreditiv documentar

Modalitate de plata, ca forma principala a creditului documentar, prin care o banca - banca emitenta - actionand la cererea si dupa instructiunile unui client, denumit ordonatorul acreditivului, urmeaza:a) sa efectueze o plata catre un tert - beneficiar - sau la ordinul acestuia, si sa plateasca sau sa accepte cambii trase de catre beneficiar saub) sa imputerniceasca o alta banca sa efectueze o asemenea plata sau sa accepte si sa plateasca astfel de cambii sauc) sa imputerniceasca o alta banca sa negocieze asemenea cambii contra documentelor stipulate, cu conditia ca termenii acreditivului sa fie respectati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acreditiv documentar? Propune definitie

Poze Acreditiv documentar

 • Vizita de documentare si informare

  Poza: Vizita de documentare si informare

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: Brăila, 650 de ani de atestare documentară

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: Buzău, 590 de ani de atestare documentară

 • 6 filme documentare marca Nikolaus Geyrhalter la MTR

  Poza: 6 filme documentare marca Nikolaus Geyrhalter la MTR

 • Vezi toate pozele despre Acreditiv documentar

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acreditiv documentar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acreditiv documentar. Definitiile termenilor despre Acreditiv documentar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acreditiv documentar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acreditiv documentar.