Act aditional

Definitie Act aditional

Acord intervenit intre partile care au incheiat un contract, prin care acestea convin asupra modificarii, completarii sau incetarii ulterioare a acestuia. In contractele comerciale, actul aditional are un important rol intrucat prin acesta partile efectueaza actualizari si detalieri ale contractelor de lunga durata sau concretizeaza obligatiile reciproce asumate prin contracte cadru. Vezi si Act constitutiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act aditional? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act aditional.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act aditional. Definitiile termenilor despre Act aditional cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act aditional, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act aditional.