Act aleatoriu

Definitie Act aleatoriu

Acele acte juridice civile cu titlu oneros in care partile au in vedere posibilitatea unui castig sau riscul unei pierderi, de care fac sa depinda existenta sau intinderea obligatiilor lor.Spre exemplu, contractul de asigurare, contractul de renta viagera, de intretinere, jocul si prinsoarea etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act aleatoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act aleatoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act aleatoriu. Definitiile termenilor despre Act aleatoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act aleatoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act aleatoriu.