Act aparent

Definitie Act aparent

Sinonime - act simulat, act ostensibil, act publicAntonim - act secretAct juridic (contract) convenit de parti cu scopul de a crea pentru terti impresia existentei unei situatii juridice care nu are corespondent in realitate.Are rolul de a disimula intentia reala a partilor in vederea ascunderii fata de terti, prin crearea unei false aparente, a adevaratelor raporturi juridice dintre ele.Actul aparent coexista in timp cu un alt act juridic, care este secret si care exprima adevarata vointa a partilor.Vezi si Simulatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act aparent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act aparent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act aparent. Definitiile termenilor despre Act aparent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act aparent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act aparent.