Act comutativ

Definitie Act comutativ

Acele acte juridice civile cu titlu oneros in care partile cunosc sau pot cunoaste, inca din momentul incheierii lor, existenta si intinderea obligatiilor ce le revin.Spre exemplu, contractul de vanzare-cumparare, contractul de antrepriza, contractul de schimb etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act comutativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act comutativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act comutativ. Definitiile termenilor despre Act comutativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act comutativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act comutativ.