Act constitutiv de drepturi

Definitie Act constitutiv de drepturi

Acele acte juridice civile care dau nastere unor drepturi subiective civile care n-au existat anterior.Spre exemplu, ipoteca conventionala, actul de constituire a unui uzufruct, amanetul etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act constitutiv de drepturi? Propune definitie

Poze Act constitutiv de drepturi

 • Școala Gimnazială Metropolitană ARC

  Poza: I See, I Feel, I Speak, I Act - eveniment dedicat Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului

 • FONPC

  Poza: Concurs de Desene şi Afişe pe tema Drepturile Copilului

 • Acuarelă - Magda, proiect clasa a VII-a

  Poza: Cu ochii larg deschiși - #drepturile copiilor

 • Participarea secretarului de stat Daniel Ioniță la conferința dedicată drepturilor omului ”Drepturile Omului în vremuri în schimbare”

  Poza: Participarea secretarului de stat Daniel Ioniță la conferința dedicată drepturilor omului ”Drepturile Omului în vremuri în schimbare”

 • Vezi toate pozele despre Act constitutiv de drepturi

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act constitutiv de drepturi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act constitutiv de drepturi. Definitiile termenilor despre Act constitutiv de drepturi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act constitutiv de drepturi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act constitutiv de drepturi.