Act constitutiv de drepturi

Definitie Act constitutiv de drepturi

Acele acte juridice civile care dau nastere unor drepturi subiective civile care n-au existat anterior.Spre exemplu, ipoteca conventionala, actul de constituire a unui uzufruct, amanetul etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act constitutiv de drepturi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act constitutiv de drepturi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act constitutiv de drepturi. Definitiile termenilor despre Act constitutiv de drepturi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act constitutiv de drepturi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act constitutiv de drepturi.