Act constitutiv

Definitie Act constitutiv

Act care sta la baza constituirii unei societati comerciale (contract de societate, statutul societatii), continand datele de identificare a asociatului / asociatilor / actionarilor si clauze reglementand organizarea, functionarea si desfasurarea activitatii societatii

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act constitutiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act constitutiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act constitutiv. Definitiile termenilor despre Act constitutiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act constitutiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act constitutiv.