Act cu executare dintr-o data

Definitie Act cu executare dintr-o data

Acel act juridic civil a carui executare presupune o singura prestatie din partea debitorului, adica executarea ei instantanee.Spre exemplu darul manual.Vezi si Contract cu executare instantanee.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act cu executare dintr-o data? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act cu executare dintr-o data.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act cu executare dintr-o data. Definitiile termenilor despre Act cu executare dintr-o data cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act cu executare dintr-o data, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act cu executare dintr-o data.