Act cu executare succesiva

Definitie Act cu executare succesiva

Acel act juridic civil a carui executare presupune mai multe prestatii, esalonate in timp.Spre exemplu contractul de inchiriere, de renta viagera etc.Vezi si Contract cu executare instantanee.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act cu executare succesiva? Propune definitie

Poze Act cu executare succesiva

 • avmconsult.ro

  Poza: Executarea silita, cum o contestati si ce trebuie sa stiti

 • Executare silita

  Poza: Executat silit? Cum scapi de executarea silita?

 • Imagine

  Poza: Contestația la executare MODEL

 • Despre executarea silita

  Poza: Executare silita imobiliara, metoda popririi, clauze abuzive contracte credit - metoda de combatere? Contestatie executare.

 • Vezi toate pozele despre Act cu executare succesiva

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act cu executare succesiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act cu executare succesiva. Definitiile termenilor despre Act cu executare succesiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act cu executare succesiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act cu executare succesiva.