Act cu titlu gratuit

Definitie Act cu titlu gratuit

Acel act juridic civil prin care o persoana procura alteia un folos patrimonial, fara a urmari obtinerea unui folos in schimb.Spre exemplu donatia, comodatul, imprumutul fara dobanda, legatul, mandatul gratuit, depozitul gratuit etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act cu titlu gratuit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act cu titlu gratuit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act cu titlu gratuit. Definitiile termenilor despre Act cu titlu gratuit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act cu titlu gratuit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act cu titlu gratuit.