Act de administrare

Definitie Act de administrare

1. Din punctul de vedere al dreptului civil, acele acte juridice civile prin care se realizeaza o normala punere in valoare a unui bun ori a unui patrimoniu.Spre exemplu, culegerea (perceperea) fructelor, executarea unor reparatii de intretinere, asigurarea unui bun, etc.2. Din punct de vedere comercial, ansamblul actelor si faptelor savarsite de administratorul unei societati comerciale, in spiritul mandatului / imputernicirilor sale, cu privire la activitatea societatii: acte de buna credinta prin care se urmareste pastrarea si cresterea patrimoniului societatii. Administratorul trebuie sa fie in toate un bun gospodar, iar activitatea sa sa se inscrie in spiritul hotararilor adunarii generale si ale conducerii societatii. Vezi si act de conservare, act de dispozitie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act de administrare? Propune definitie

Poze Act de administrare

 • .

  Poza: De ce ai nevoie de administrare servere pentru firma ta?

 • Institutul de Administrare a Afacerilor – noua denumire a institutului din cadrul ASEBUSS

  Poza: Institutul de Administrare a Afacerilor – noua denumire a institutului din cadrul ASEBUSS

 • Soluţiile IT de administrare a serviciilor de suport scad cu 35% costurile asociate

  Poza: Soluţiile IT de administrare a serviciilor de suport scad cu 35% costurile asociate

 • Un nou CEO la Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat

  Poza: Un nou CEO la Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat

 • Vezi toate pozele despre Act de administrare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act de administrare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act de administrare. Definitiile termenilor despre Act de administrare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act de administrare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act de administrare.