Act de conservare

Definitie Act de conservare

Act care are ca efect preintampinarea pierderii unui drept subiectiv civil. Spre exemplu, intreruperea unei prescriptii prin actiunea in justitie, inscrierea unei ipoteci sau a unui privilegiu, somatia, efectuarea unor reparatii necesare si urgente la un anumit bun etc.Vezi si Act de dispozitie, Act de administrare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act de conservare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act de conservare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act de conservare. Definitiile termenilor despre Act de conservare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act de conservare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act de conservare.