Act de incepere a urmaririi penale

Definitie Act de incepere a urmaririi penale

Act prin care se dispune inceperea urmaririi penale de catre organul competent. Conform dispozitiilor Codului de Procedura Penala al Romaniei, inceperea urmaririi penale se dispune prin rezolutie sau prin proces-verbal, cand organul de urmarire penala se sesizeaza din oficiu. Tot prin proces-verbal incepe urmarirea penala in cazul constatarii, in cursul sedintei de judecata a infractiunii de audienta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act de incepere a urmaririi penale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act de incepere a urmaririi penale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act de incepere a urmaririi penale. Definitiile termenilor despre Act de incepere a urmaririi penale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act de incepere a urmaririi penale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act de incepere a urmaririi penale.