Act de instrainare

Definitie Act de instrainare

Sinonim - act de alienareAct juridic prin care titularul unui drept real asupra unui lucru sau al unui drept de creanta transmite, cu orice titlu, acel drept altei persoane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act de instrainare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act de instrainare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act de instrainare. Definitiile termenilor despre Act de instrainare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act de instrainare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act de instrainare.