Act deghizat

Definitie Act deghizat

Act ostensibil simulat prin care fie se ascunde natura juridica a actului secret (numit contrainscris) ce exprima vointa reala a partilor, fie, fara a masca natura acelui act, se ascund prin omisiune numai anumite clauze sau efecte ale lui.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act deghizat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act deghizat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act deghizat. Definitiile termenilor despre Act deghizat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act deghizat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act deghizat.