Act dezinteresat

Definitie Act dezinteresat

Acele acte cu titlu gratuit care au ca efect procurarea de catre dispunator a unui avantaj patrimonial celeilalte parti fara a-si micsora patrimoniul.Spre exemplu, mandatul gratuit, imprumutul fara dobanda, comodatul etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act dezinteresat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act dezinteresat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act dezinteresat. Definitiile termenilor despre Act dezinteresat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act dezinteresat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act dezinteresat.