Act juridic abstract

Definitie Act juridic abstract

Sinonim - act juridic necauzalAct juridic (civil sau comercial) care este detasat de elementul cauza, ceea ce face ca aprecierea cu privire la valabilitatea lui sa nu implice analiza acestui element.Spre exemplu actele juridice constatate prin titlurile de valoare, adica prin inscrisuri (instrumentum) ce incorporeaza operatiuni juridice (negotium).Prezinta avantajul practic ca executarea lor nu cere o analiza a scopului sau cauzei actului juridic, debitorul neputand invoca exceptia nevalabilitatii cauzei pentru a refuza executarea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act juridic abstract? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act juridic abstract.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act juridic abstract. Definitiile termenilor despre Act juridic abstract cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act juridic abstract, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act juridic abstract.