Act juridic anulabil

Definitie Act juridic anulabil

Act juridic civil lovit de nulitate relativa susceptibil de a fi desfiintat retroactiv, prin hotarare judecatoreasca, ca urmare a promovarii actiunii in anulare de catre persoana ale carei interese au fost lezate prin incheierea sa si ale carei interese sunt protejate de lege pe aceasta cale.Vezi si Actiune in anulare, Anulare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act juridic anulabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act juridic anulabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act juridic anulabil. Definitiile termenilor despre Act juridic anulabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act juridic anulabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act juridic anulabil.