Act juridic civil pur si simplu

Definitie Act juridic civil pur si simplu

Act juridic civil ce nu este afectat de modalitati (termen, conditie, sarcina).Anumite acte juridice sunt incompatibile cu sarcinile. Spre exemplu actul de optiune succesorala (acceptarea ori renuntarea la mostenire), sau actul de recunoastere a filiatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act juridic civil pur si simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act juridic civil pur si simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act juridic civil pur si simplu. Definitiile termenilor despre Act juridic civil pur si simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act juridic civil pur si simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act juridic civil pur si simplu.