Act juridic civil

Definitie Act juridic civil

Manifestarea de vointa savarsita cu intentia de a produce efecte juridice, constand in crearea, modificarea sau stingerea unor raporturi juridice civile, in temeiul si in limitele stabilite de normele dreptului obiectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act juridic civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act juridic civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act juridic civil. Definitiile termenilor despre Act juridic civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act juridic civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act juridic civil.