Act juridic

Definitie Act juridic

Manifestare a vointei unei sau mai multor persoane, subiecte de drept in scopul de a crea, a modifica sau a stinge un raport juridic, in cadrul si in limitele prevederilor legale in vigoare.Inscris intocmit pentru a consfinti sau a dovedi o operatie juridica efectuata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act juridic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act juridic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act juridic. Definitiile termenilor despre Act juridic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act juridic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act juridic.