Act nenumit

Definitie Act nenumit

Sinonim - act atipicAcel act juridic civil care nu are o reglementare si o denumire proprie.Un astfel de act este contractul de vanzare cu clauza de intretinere, dar actele nenumite sunt si cele din domeniul prestarilor de servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act nenumit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act nenumit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act nenumit. Definitiile termenilor despre Act nenumit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act nenumit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act nenumit.