Act nepatrimonial

Definitie Act nepatrimonial

Acel act juridic civil care nu are un continut economic, nu poate fi exprimat in bani. Astfel de acte juridice dau nastere la drepturi subiective fara continut economic.Spre exemplu, intelegerea parinitlor unui copil din afara casatoriei ca acesta sa poarte numele de familie al unuia dintre ei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act nepatrimonial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act nepatrimonial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act nepatrimonial. Definitiile termenilor despre Act nepatrimonial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act nepatrimonial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act nepatrimonial.