Act notarial

Definitie Act notarial

Denumire generica data oricarui act juridic a carui intocmire sau autentificare este potrivit legii de competenta notarilor publici sau a altor organe carora legea le confera atributii notariale (secretarii consiliilor locale ale comunelor si oraselor unde nu functioneaza birouri ale notarilor publici, sau misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act notarial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act notarial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act notarial. Definitiile termenilor despre Act notarial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act notarial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act notarial.