Act patrimonial

Definitie Act patrimonial

Acele acte juridice civile care au un continut economic, exprimabil in bani. Ele privesc de regula drepturile reale si de creanta.Spre exemplu, contractul de vanzare-cumparare, de donatie, de imprumut etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act patrimonial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act patrimonial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act patrimonial. Definitiile termenilor despre Act patrimonial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act patrimonial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act patrimonial.