Act pentru cauza de moarte

Definitie Act pentru cauza de moarte

Sinonim - acte causa mortisAcel act juridic civil care-si produce efectele numai la moartea autorului.Spre exemplu testamentul si asigurarea asupra vietii.Vezi si Act intre vii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act pentru cauza de moarte? Propune definitie

Poze Act pentru cauza de moarte

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: MIRCEA CEL BĂTRÂN, 600 DE ANI DE LA MOARTE

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: ALEXANDRU IOAN CUZA, 150 DE ANI DE LA MOARTE

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: EMIL RACOVIȚĂ, 75 DE ANI DE LA MOARTE

 • Nitratii - pericol de moarte in apa

  Poza: Nitratii - pericol de moarte in apa

 • Vezi toate pozele despre Act pentru cauza de moarte

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act pentru cauza de moarte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act pentru cauza de moarte. Definitiile termenilor despre Act pentru cauza de moarte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act pentru cauza de moarte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act pentru cauza de moarte.