Act preparatoriu

Definitie Act preparatoriu

Act prin care se pregateste realizarea, executarea hotararii de a savarsi o infractiune. Legea penala romana nu pedepseste actele preparatorii decat in mod exceptional, in cazul unor infractiuni grave cand sunt asimilate cu tentativa si sanctionate ca atare. Alteori, actele preparatorii sunt incriminate ca infractiuni de sine statatoare. Ele nu sunt posibile decat la infractiuni intentionate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act preparatoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act preparatoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act preparatoriu. Definitiile termenilor despre Act preparatoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act preparatoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act preparatoriu.