Act prin reprezentare

Definitie Act prin reprezentare

Actele juridice civile pot fi incheiate in cea mai mare parte si prin reprezentare (prin mandatar).Reprezentarea consta in incheierea de catre o persoana (reprezentant) in numele si pe seama altei persoane (reprezentat) a unui act juridic ale carui efecte se produc direct in persoana si patrimoniul reprezentantului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act prin reprezentare? Propune definitie

Poze Act prin reprezentare

 • MGT Educational a semnat un acord de reprezentare directa cu EASY SOFTWARE

  Poza: MGT Educational a semnat un acord de reprezentare directa cu EASY SOFTWARE

 • Agentii imobiliare Bucuresti

  Poza: Aisiel Imobiliare, dubla reprezentare la Targul Imobiliar Project Expo 2013

 • Eleganta printr-un singur ceas!

  Poza: Eleganta printr-un singur ceas!

 • Prinde porcul, prinzi si mielul!

  Poza: Prinde porcul, prinzi si mielul!

 • Vezi toate pozele despre Act prin reprezentare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act prin reprezentare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act prin reprezentare. Definitiile termenilor despre Act prin reprezentare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act prin reprezentare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act prin reprezentare.