AtelierEle- Workshop-uri de implinire personala

Locul desfasurarii: Promenada Mall

Organizator: ACT Public Relations

AtelierEle- Workshop-uri de implinire personala

La inceputul lunii noiembrie, se lanseaza AtelierEle - Workshop -uri de implinire personala, un proiect de educatie afterwork pentru femeia moderna, dornica sa se autodepaseasca.  In cadrul fiecarei intalniri, specialisti cu o activitate remarcabila si persoane publice indragite vor impartasi experienta profesionala si personala asupra a patru teme esentiale: Stil de viata sanatos, Stil personal , Antreprenoriat , Sarcina si ingrijirea nou nascutului.

La AtelierEle, femeile vor reinvata sa se puna pe primul loc cu ajutorul lectiilor de stil, nutritie si sport, pentru a putea zambi de fiecare data cand se privesc in oglinda. Lectiile de antreprenoriat propuse le vor ajuta sa-si recapete increderea in fortele proprii, in timp ce sfaturile de parenting le vor pregati  pentru implinirea celui mai mare vis al unei femei, acela de a deveni mama.

Printre speakerii AtelierEle se numara: Stephan Pelger, Andreea Marin, Thea Haimovitz, Dana Sota, Cori Gramescu, Dr. Luana Sahian, Psih. Anda Pacurar, Prof. Dr. Simona Maria Vladica, Mihaela Feodorof - Executive Coach & Business Consultant, Raluca Luca, dar si alti medici, consultanti in nutritie si antreprenori de succes.

Fiecare dintre aceste teme va fi subiectul a patru intalniri desfasurate saptamanal, intre orele 18.30 si 21.00.

Inscrierile se pot face pe website-ul  www.atelierele.ro, iar taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul unui workshop este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop,  beneficiind de oferta early bird.

 

AtelierEle este un concept ACT Public Relations.

Partener media principal: www.ele.ro

Parteneri media:

www.eva.ro, www.acasa.ro, www.wall-street.ro. www.9AM.ro, www.kudika.ro, www.garbo.ro,  Business Woman, Revista Tonica, www.fpeople.ro, www.sfatulmamicilor.ro, www.copilul.ro, www.sfatulmedicului.ro.  Sanatatea Media Group. 

Confirmare pana la data: 3 noiembrie 2014

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
Parteneri media eveniment: