Mezze Lebanese Buffet, in fiecare miercuri la 1001 nopti Restaurant & Lounge

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip General in HoReCa

Cu doar 50 lei, de la ora 19:30 începe incursiunea ta în varietatea de feluri specific libaneze şi experimentează o nouă dimensiune a vieţii sociale. Ai acces nelimitat la bufet , iar prima bautura este din partea casei!

Mezze Lebanese Buffet, in fiecare miercuri la 1001 nopti Restaurant & Lounge

Din dorinţa de a vă oferi o experienţa culinară desăvarşită, incepând cu 21 martie, 1001 nopţi Restaurant & Lounge lansează Lebanese Mezze Buffet, o nouă abordare a cinei tale din fiecare miercuri . Fie că iţi doreşti să te deconectezi de la cotidian, fie că vrei să le oferi partenerilor de business o alternativă pentru o cina clasică, dedică seara de miercuri stării tale de bine!

Cu doar 50 lei, de la ora 19:30 începe incursiunea ta în varietatea de feluri specific libaneze şi experimentează o nouă dimensiune a vieţii sociale. Ai acces nelimitat la bufet,  iar prima bautura este din partea casei!

Bucătăria libanez ă este recunoscută ca fiind una dintre cele mai sănătoase, graţie abundenţei de fibre, fructe, legume, peşte proaspăt, fructe de mare şi cărnuri slabe în grăsimi. Trăgându-şi rădăcinile din bucătăriile araba, franceză şi italiană şi influenţată în ultimul timp de cea japoneză, chinezească şi thailandeză, arta culinară libaneză se ridică astăzi la cel mai înalt standard.

Dar 1001 nopti nu este special doar pentru ca ofera cea mai buna mancare cu specific libanez din Bucuresti. Locatia a fost gandita a fi un spatiu de relaxare, de petrecere a unui timp de calitate, un restaurant libanez cu servicii high class, si un lounge-club pentru siesta sau pentru o seara cu muzica buna.

Ion Brezoianu nr 18, pentru rezervari: 0746 17 11 11, www.1001-nopti.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/act-public-relations/mezze-lebanese-buffet-in-fiecare-miercuri-la-1001-nopti-restaurant-lounge