Act pur si simplu

Definitie Act pur si simplu

Acel act juridic civil care nu este afectat de vreo modalitate, fiind incompatibil cu acestea.Spre exemplu actul de optiune succesorala (acceptarea ori renuntarea la succesiune), actul de recunoastere a filiatiei, infierea, casatoria etc.Vezi si Act afectat de modalitati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act pur si simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act pur si simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act pur si simplu. Definitiile termenilor despre Act pur si simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act pur si simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act pur si simplu.