Act real

Definitie Act real

Acel act juridic civil care nu se poate incheia prin simpla manifestare de vointa, ci aceasta trebuie sa fie insotita de remiterea (predarea) bunului.Spre exemplu, contractul de imprumut, contractul de depozit, contractul de gaj, darul manual etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act real? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act real.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act real. Definitiile termenilor despre Act real cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act real, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act real.