Act secret

Definitie Act secret

Sinonime - act ascuns, contrainscrisAntonime - act aparent, act public, act ostensibil, act simulat Act juridic ce exprima vointa reala a partilor, materializand adevaratul raport juridic stabilit intre ele, care insa este ascuns tertilot prin incheierea concomitenta a unui act aparent diferit, simulat.Este necesar sa indeplineasca doua conditii cumulative:a) existenta si cuprinsul lui sa fie necunoscute tertilorb) sa fie contemporan cu actul aparent, adica sa coexiste in timp cu actul aparent (sau public) cele doua acte sunt contemporane atunci cand incheierea lor a fost concominenta, cat si atunci cand actul secret, in sens de negotium a fost perfectat anterior actului public, acesta din urma fiind redactat ulterior este necesar ca actul secret incheiat anterior actului public sa se afle in vigoare la momentul perfectarii acestuia din urma si sa ramana in vigoare si in continuare, fiind irelevant sub aspectul existentei simulatiei daca redactarea inscrisului constatator al actului secret a fost cronologic in timp anterioara sau posterioara incheierii actului public.Vezi si Simulatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act secret? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act secret.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act secret. Definitiile termenilor despre Act secret cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act secret, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act secret.