Act sub semnatura privata

Definitie Act sub semnatura privata

Sinonim - inscris sub semnatura privata Document prin care partile semnatare convin asupra unei situatii de ordin material, cum ar fi vanzarea, cumpararea, primirea in pastrare etc. Spre deosebire de actele autentice, actele sub semnatura privata se realizeaza fara participarea sau interventia vreunei autoritati.Actul trebuie intocmit in atatea exemplare cate parti il semneaza, dar se poate considera ca partile care semneaza actul, avand aceeasi pozitie, pot primi un singur exemplar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act sub semnatura privata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act sub semnatura privata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act sub semnatura privata. Definitiile termenilor despre Act sub semnatura privata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act sub semnatura privata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act sub semnatura privata.