Act subiectiv

Definitie Act subiectiv

Acel act juridic civil in care vointa partilor are un rol hotarator in privinta stabilirii - in limitele dreptului obiectiv - a continutului raportului juridic civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act subiectiv? Propune definitie

Poze Act subiectiv

 • S-a dat

  Poza: S-a dat "liber" la publicitate ! Alege obiectiv pentru tine si nu uita de "subiectiv" pentru clientii tai. MERITA!

 • In curand primul videoclip ACT

  Poza: In curand primul videoclip ACT

 • Primul videoclip al formatiei ACT

  Poza: Primul videoclip al formatiei ACT

 • Formatia ACT canta la 'GUITARS, BIKES, TATTOOS'

  Poza: Formatia ACT canta la 'GUITARS, BIKES, TATTOOS'

 • Vezi toate pozele despre Act subiectiv

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act subiectiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act subiectiv. Definitiile termenilor despre Act subiectiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act subiectiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act subiectiv.