Act translativ de drepturi

Definitie Act translativ de drepturi

Acele acte juridice care au ca efect stramutarea unui drept subiectiv civil dintr-un patrimoniu in alt patrimoniu.Spre exemplu, contractele de vanzare-cumparare, de schimb, de donatie etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act translativ de drepturi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act translativ de drepturi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act translativ de drepturi. Definitiile termenilor despre Act translativ de drepturi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act translativ de drepturi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act translativ de drepturi.