Act unilateral

Definitie Act unilateral

Acel act juridic civil care este rezultatul vointei unei singure parti (nu neaparat a unei singure persoane).Spre exemplu, testamentul, promisiunea publica de recompensa, acceptarea succesiunii, renuntarea la o mostenire, denuntarea unui contract, confirmarea unui act anulabil, oferta, purga etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act unilateral? Propune definitie

Poze Act unilateral

 • In curand primul videoclip ACT

  Poza: In curand primul videoclip ACT

 • Primul videoclip al formatiei ACT

  Poza: Primul videoclip al formatiei ACT

 • Formatia ACT canta la 'GUITARS, BIKES, TATTOOS'

  Poza: Formatia ACT canta la 'GUITARS, BIKES, TATTOOS'

 • Un nou chitarist pentru formatia ACT

  Poza: Un nou chitarist pentru formatia ACT

 • Vezi toate pozele despre Act unilateral

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act unilateral.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act unilateral. Definitiile termenilor despre Act unilateral cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act unilateral, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act unilateral.