Act

Definitie Act

Document eliberat de o autoritate prin care se atesta un fapt, o obligatie, o invoiala, identitatea cuiva etc. Document acceptat de catre una sau mai multe persoane de a crea, de a modifica, de a transmite sau de a anula anumite drepturi si obligatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act. Definitiile termenilor despre Act cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act.